Zoom ID

760 4110 882

email

avyshala@avyshala.com

AVY Shala & De Yoga Kliniek

geopend op afspraak 6 dagen per week, zaterdag gesloten.

Wil je een bijdrage leveren aan mijn afstudeerscriptie? Deelname aan een studietraject tot en met december 2022 tegen gereduceerd tarief.

Wat is een studietraject?

Een studie traject is een traject van 5 therapie sessies van 90 minuten. We beginnen met een intakegesprek en ik neem de tijd voor jou en jouw verhaal. De tweede sessie gaan we samen oefeningen doen om te kijken welke soorten houdingen en oefeningen specifiek bij jou passen. Daarna volgen er drie yogatherapie sessies van 1,5 uur. Lees hier meer over yogatherapie.

Anoniem en veilig.

Het therapieplan en de voortgang worden doorgesproken met een mentor van het opleidingsinstituut, maar ik rapporteer geheel anoniem aan het instituut. De sessies zijn privé, er is niemand anders aanwezig tijdens de sessies, er worden geen opnames gemaakt en er wordt geen persoonlijke informatie gedeeld. Notities maak ik op papier en verslagen aan het opleidingsinstituut worden anoniem ingediend.

Is mijn klacht of aandoening geschikt om mee te kunnen doen aan een studietraject?

Op de aanmeldpagina, in de categorie studietrajecten staan de beschikbare studietrajecten vermeld per onderwerp. Wanneer je de melding uitverkocht ziet staan, dan heb ik voldoende mensen in behandeling om te voldoen aan de studie vereisten. Mocht je toch graag in aanmerking komen voor het studietarief, neem dan gerust persoonlijk contact met me op, dan kijken we naar een passende oplossing.

Als je graag mee wilt doen, maar je weet niet precies of het past, mail of bel me dan gerust.

Wat wordt er van jou gevraagd?

Niets dan jezelf met een open instelling om verschillende technieken gebaseerd op yoga en meditatie uit te proberen. Je hoeft geen ervaring te hebben met yoga. Je hoeft niets te doen wat niet goed voelt, of waar je geen zin in hebt. Je mag de oefeningen ook thuis uitproberen en oefenen. Maar er is geen verplichting. Ik ben uiteraard dankbaar voor schriftelijke feedback, maar dat mag zeker ook mondeling.

Wat als ik verder wil gaan na het afsluiten van het studietraject?

Dat kan. Je kunt dan verder gaan met de reguliere yogalessen die ik 2 dagen per week online geef, op dinsdagavond en zondagochtend. Klik hier voor het rooster. Je kunt ook doorgaan met de therapie, oftewel het traject voortzetten. Dan maken we samen een afspraak over hoe we dit invullen. De sessies kunnen plaatsvinden bij jou thuis, bij mij in de praktijkruimte, en eventueel ook bij jou thuis. Je kunt ook privé yogalessen online en samen met mij in de praktijkruimte boeken. We sluiten de therapie dan gezamenlijk af en gaan door met yogalessen in de stijl die jou het meest ligt. En natuurlijk kan ik je adviseren welke soort yoga, yogaleraar en yogastudio bij jou past. Ik verwijs je dan door naar yogastudio’s en leraren bij jou in de buurt voor het volgen van reguliere groepslessen.

Wat kost het als ik verder wil gaan met Yoga of Yogatherapie?

Betaling van online Yogalessen is op donatiebasis en naar draagkracht. Klik hier voor meer uitleg en suggesties voor het doen van een bijdrage. Wanneer je na deelname aan een studietraject verder wilt gaan met Yogatherapie, kun je een vervolgtraject boeken van 3 sessies. Hierna kun je telkens per Nazorgsessie tarief bijboeken. Tenslotte is het ook mogelijk om Privé Yogales te nemen in de praktijk.