Telefoonnummer

0652342794

email

avyshala@avyshala.com

Online Yogales Private Yoga Online of in de Shala

zondag-maandag-dinsdag-woensdag-vrijdag

Therapie Traject ~ 6 therapiesessies van 90 min ~ 2 persoonlijke opnames voor thuisgebruik

Sessie 1. Jouw verhaal ~Samen maken we een reis door het verhaal van jouw leven. Jouw fysieke èn mentale verhaal komen uitgebreid aan bod.

Sessie 2. Samen aan de slag ~ Door middel van speciale oefeningen gaan we kijken en vooral voelen wat er kan, en wat er nu (nog) niet kan voor jou op dit moment.

Sessie 3. 4. 5. Tijd voor jou ~ In deze sessies is het onvoorwaardelijk tijd voor jou. We treffen elkaar in de zaal en alhoewel ik altijd een plan heb, kijken we eerst hoe jij je voelt en wat je op dat moment nodig hebt. Gedurende de tijd die we samen hebben krijg je allerlei verschillende oefeningen en technieken aangeboden. Denk hierbij aan ademhalings-, ontspannings-, ontladings-, en meditatietechnieken, therapeutische oefeningen en natuurlijk ook Yoga houdingen. Jij geeft aan wat goed voelt en wat niet, en zo komen we samen tot een verzorgende en opbouwende sessie, waarbij we werken aan jouw herstel of verbetering en verlichting van de symptomen van jouw klachten.

Sessie 6. Het vervolg ~ De laatste sessie van het traject besteden we aan jouw toekomstige verhaal. We bepalen wat jij nog nodig hebt om je voortgang te onderhouden, en misschien zelfs nog verder te verbeteren. Je krijgt de beschikking krijgen over jouw eigen yogasessie om zelf thuis verder te oefenen. Ik zet jouw persoonlijke oefeningen op papier of in de vorm van een video.

Een Vervolgtraject

Het kan zijn dat je behoefte hebt aan meer sessies. Daarom bied ik indien gewenst een vervolgtraject aan van telkens 3 sessies van 75 minuten. In deze sessies ligt de nadruk op onderhouden en verder bouwen aan herstel.

Nazorg

We laten elkaar niet zomaar los. De therapie is bedoeld om jou in relatief korte tijd op weg te helpen, zodat je zo snel mogelijk weer in je eigen kracht komt te staan. Echter sta je er na een traject natuurlijk niet alleen voor. Naast bellen en mailen om vragen te stellen, is het ook mogelijk om een nazorg sessie te boeken. Misschien zijn je klachten weer terug, of zijn er andere dingen in je leven gebeurd waardoor je weer behoefte hebt aan sessie. Ook kun je een sessie boeken nieuwe houdingen of technieken aangereikt te krijgen voor de afwisseling en verdere opbouw.

Jouw investering

Jouw financiële investering in een traject vind je hieronder en is opgebouwd uit mijn uurtarief, inclusief zaalhuur, onderzoeks-, en voorbereidingstijd en het opstellen/opnemen van jouw persoonlijke therapie sessies.

Investering in tijdInvesteringDeelname studie traject*
(indien beschikbaar)
Inclusieve therapie**
(indien beschikbaar)
Kennismaking en Intake (Online via Zoom)30-60 mingeen
Therapie Traject 6 sessies 90 min, incl. opname persoonlijke oefensessie voor thuis en een opname van een persoonlijke Yoga Nidra sessie6 x 90 min en 2 digitale opnames€ 390€ 290€ 250
Vervolgtraject3 x 75 min€ 180in overleg
Nazorg sessie Online via Zoom60-75-90 min € 0,75 per min in overleg
Nazorg sessie in de Zaal 60-75-90 min € 1 per minin overleg
Het is mijn overtuiging dat de therapie zoals ik die aanbied ook jou op weg zal helpen naar verbetering en herstel van je klachten. Deze vorm van therapie is veelomvattend en niet onder één noemer te vangen. De financiële investering is gebaseerd op gangbare uurtarieven voor bijv. personal training, fysiotherapie, lichaamswerk en andere complementaire en alternatieve somatische therapieën. Heb je minder te besteden? Neem dan gerust contact op om te kijken of en wanneer en er een plek is voor het Inclusieve Therapie traject.

*Deelname Studie Traject

klik hier voor uitleg over deelname aan een studie traject.

**Inclusieve Therapie

Mijn missie is dat Therapie en Yogatherapie beschikbaar zou moeten zijn voor iedereen. Lukt het jou niet om deze financiële investering in jezelf te doen, maar heb je wel behoefte aan therapie? Wanneer er een plek beschikbaar is in mijn agenda kunnen we een traject afspreken waarbij een lager tarief geldt. Van de sessies in jouw traject zijn er dan een aantal online via Zoom. Voel je vrij om contact op te nemen!