Zoom ID

760 4110 882

email

avyshala@avyshala.com

AVY Shala & De Yoga Kliniek

geopend op afspraak 6 dagen per week, zaterdag gesloten.

6 Yogatherapie Sessies van 1,5 uur

Alle Tijd Voor Jou

2 Persoonlijke Yoga en Meditatie bestanden

Speciaal voor jou samengesteld en opgenomen Yoga-, en Meditatie Practices voor thuisgebruik

Aanmelden kun je hier. Je aanmelding is vrijblijvend, je betaalt niet bij aanmelding via de site. Er is pas een betaalverplichting wanneer de sessies van start gaan. Ook tijdens het traject heb je altijd de keuze om, zelfs zonder opgave van reden, te stoppen en krijg je het geld van ongebruikte sessies terug. Wil je eerst een gratis sessie, klik dan hier. Je beslist na de eerste sessie of je een traject wilt aangaan.

Therapie Traject ~ 6 therapiesessies van 90 min ~ 2 Speciaal voor jou samengesteld en opgenomen Yoga-, en Meditatie Practices voor thuisgebruik

Sessie 1. Jouw verhaal ~ Samen maken we een reis door het verhaal van jouw leven. Jouw fysieke èn mentale verhaal komen uitgebreid aan bod.

Sessie 2. Samen aan de slag ~ Door middel van speciale oefeningen gaan we kijken en vooral voelen wat er kan, en wat er nu (nog) niet kan voor jou op dit moment.

Sessie 3. 4. 5. Tijd voor jou ~ In deze sessies is het onvoorwaardelijk tijd voor jou. We treffen elkaar in de zaal en alhoewel ik altijd een plan heb, kijken we eerst hoe jij je voelt en wat je op dat moment nodig hebt. Gedurende de tijd die we samen hebben krijg je allerlei verschillende oefeningen en technieken aangeboden. Denk hierbij aan ademhalings-, ontspannings-, ontladings-, en meditatietechnieken, therapeutische oefeningen en natuurlijk ook Yoga houdingen. Jij geeft aan wat goed voelt en wat niet, en zo komen we samen tot een verzorgende en opbouwende sessie, waarbij we werken aan jouw herstel of verbetering en verlichting van de symptomen van jouw klachten.

Sessie 6. Het vervolg ~ De laatste sessie van het traject besteden we aan jouw toekomstige verhaal. We bepalen wat jij nog nodig hebt om je voortgang te onderhouden, en misschien zelfs nog verder te verbeteren. Je krijgt de beschikking krijgen over jouw eigen yogasessie om zelf thuis verder te oefenen. Ik zet jouw persoonlijke oefeningen op papier of in de vorm van een video.

Een Vervolgtraject

Het kan zijn dat je behoefte hebt aan meer sessies. Daarom bied ik indien gewenst een vervolgtraject aan van 3 sessies. In deze sessies ligt de nadruk op onderhouden en verder bouwen aan herstel.

Nazorg

We laten elkaar niet zomaar los. De therapie is bedoeld om jou in relatief korte tijd op weg te helpen, zodat je zo snel mogelijk weer in je eigen kracht komt te staan. Echter sta je er na een traject natuurlijk niet alleen voor. Naast bellen en mailen om vragen te stellen, is het ook mogelijk om een nazorg sessie te boeken. Misschien zijn je klachten weer terug, of zijn er andere dingen in je leven gebeurd waardoor je weer behoefte hebt aan sessie. Ook kun je een sessie boeken om nieuwe houdingen of technieken aangereikt te krijgen voor de afwisseling en verdere opbouw van je persoonlijke practice.

Jouw investering

Jouw financiële investering in een traject vind je hieronder, en is opgebouwd uit mijn uurtarief, inclusief BTW.

Klik hier voor aanmelden en het tijdelijke aanbiedingstarief.

Tijdens mijn studieperiode zijn er studietrajecten beschikbaar tegen gereduceerd tarief. Deze trajecten zijn beperkt beschikbaar. Is er voor jouw hulpvraag geen traject beschikbaar? Mail me dan gerust en dan zoeken we samen naar een passende oplossing.

Het is mijn overtuiging dat de therapie zoals ik die aanbied ook jou op weg zal helpen naar verbetering en van je welzijn. Deze vorm van therapie is veelomvattend en niet onder één noemer te vangen. De financiële investering is gebaseerd op gangbare uurtarieven voor bijv. personal training, fysiotherapie, lichaamswerk en andere complementaire en alternatieve somatische therapieën. Heb je minder te besteden? Neem dan gerust contact op om te kijken of en wanneer en er een plek is voor het Inclusieve Therapie traject.

Investering in tijdInvesteringInclusieve therapie**
(indien beschikbaar)
Kennismaking en Intake (Online via Zoom)30-60 mingeen
Therapie Traject 6 sessies 90 min, incl. opname persoonlijke oefensessie voor thuis en een opname van een persoonlijke Yoga Nidra sessie6 x 90 min en 2 digitale opnames€ 450
klik hier voor aanbiedingstarief
€ 225
Studie Therapie Traject 5 sessies 90 min.*5 x 90 min€ 375
klik hier voor aanbiedingstarief
Vervolgtraject3 x 90 min€ 225in overleg, naar draagkracht
Nazorg sessie Online via Zoom90 min € 75 in overleg, naar draagkracht
Nazorg sessie in de praktijk90 min € 75 in overleg, naar draagkracht

*Deelname Studie Traject

klik hier voor uitleg over deelname aan een studie traject.

**Inclusieve Therapie

Mijn missie is dat Therapie en Yogatherapie beschikbaar zou moeten zijn voor iedereen. Lukt het jou niet om deze financiële investering in jezelf te doen, maar heb je wel behoefte aan therapie? Wanneer er een plek beschikbaar is in mijn agenda kunnen we een traject afspreken waarbij een lager tarief geldt. Van de sessies in jouw traject zijn er dan een aantal online via Zoom. Voel je vrij om contact op te nemen!