Zoom ID

760 4110 882

email

avyshala@avyshala.com

AVY Shala & De Yoga Kliniek

geopend op afspraak 6 dagen per week, zaterdag gesloten.

Heb je een smalle beurs? Uit eigen ervaring weet ik dat dit je behoorlijk kan beperken. En dat je dan jùist dat steuntje in de rug goed zou kunnen gebruiken. Het leven kan stressvol zijn als rondkomen niet vanzelfsprekend is.

Bij de yogalessen werk ik met het ‘Pay it Forward’ principe, wat erop neerkomt dat je altijd mee kan doen met de les. Je bepaalt zelf je bijdrage, hoe klein ook. Er zijn mensen die meer kunnen en ook willen betalen, en zodoende de kosten dekken van de mensen die minder te besteden hebben. Omdat de yogalessen online zijn, is dit ook te dragen.

Hetzelfde principe wil ik uitdragen en uitvoeren voor de therapie. Ik vind het vooral belangrijk om samen een eerlijke vergoeding af te spreken, die recht doet aan jouw financiële mogelijkheden en aan mijn tijd en inspanningen.

Zet vooral je schaamte opzij, weet dat ik ook in hetzelfde schuitje heb gevaren, en neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Je eerste sessie is sowieso gratis, en dan hebben we alle tijd om in gesprek te gaan.