Telefoonnummer

0652342794

email

avyshala@avyshala.com

ZOOM lessen/Yoga Therapy

zondag-maandag-dinsdag-woensdag-vrijdag

Mijn naam is Angela Sarneel en ik ben gecertificeerd yogadocent sinds juni 2020 en enthousiast yoga beoefenaar sinds 2008. Mijn yogareis is begonnen met het beoefenen van Hahta Yoga en Ashtanga Vinyasa Yoga stijlen. Mijn grote passie voor Ashtanga Yoga bracht me tot het volgen van een docentenopleiding om mijn eigen practice te verdiepen.

De  yoga filosofie is veelomvattend en wordt door ieder op zijn eigen wijze ervaren. Zoals ik het ervaar en graag uitdraag, is dat iedereen yoga kan beoefenen en dat we altijd sterker zijn dan we zelf denken.

`Practice, and all is coming Sri. K. Pattabi Jois.`

Connectie en transformatie. Yoga heeft voor mij de connectie tussen mijn hoofd en mijn lijf hersteld en ik ben als veertigplusser fitter en sterker dan ik ooit in mijn volwassen leven ben geweest. Door mijn pad te delen met anderen, raakten mensen enthousiast en rolde ik als vanzelf in het lesgeven.  

Inclusieve Yogalessen. In mijn lessen zijn alle leeftijden en niveaus vertegenwoordigd, de jongste is 28 en de oudste 66 jaar oud. Iedereen heeft zijn of haar eigen verhaal, specifieke kenmerken en/of behoeften. Wat ik terugkrijg, is dat mensen zich veilig en gezien voelen en dat is mijn doel!

Actieve Yogalessen. De AVY Flow lessen zijn opgezet volgens vaste series in de Ashtanga Vinyasa (Rocket) yogastijl, waarbij de houdingen en intensiteit aangepast worden aan elk niveau. Mijn overtuiging is dat het beoefenen van (relatief) vaste series, sneller een verdiepende werking hebben op lichaam en geest. Of anders gezegd; de positieve effecten van Yoga worden snel ervaren en dat motiveert om door te gaan. Vaste series geven houvast, zowel fysiek als mentaal.

Passieve Yogalessen. De Mobility&Flow en Mobility&Yin yogalessen stellen je in staat om een passieve van vorm van yoga te beoefenen. Deze lessen zijn op een passieve manier ook intensief en diep werkzaam op lichaam en geest.

Self Practice. Ik probeer mensen altijd te stimuleren om aan self practice te doen en ik geef ze daar ook graag handvatten voor. Daarnaast vind ik het belangrijk om de bestaande yogasystemen  in ere te houden. Het liefst noem ik mezelf geen yogadocent, omdat ik zelf altijd een leerling wil en zal blijven.

Voor altijd een leerling. Mijn voortdurende ontwikkeling en inspiratie als yogadocent heeft de oorsprong in de lessen, boeken en opleidingen van (o.a.): de Ashtanga Yoga Academy, The Rocket Yoga Academy, Manju Jois, Eddie Stern, David Swenson, Larry Schultz, Amber Jean-Marie Espelage, Luca Bellucci, Gert van Leeuwen, Paul Grilley en Bernie Clark. De meeste (nog levende) van deze leraren verzorgen heel toegankelijke online yogalessen en schroom dan ook niet om daaraan mee te doen. Ik kan het van harte aanraden, en ik help je als je wilt op weg. Vraag mij gerust!

Yoga is een ‘practice for life’. Het eindigt nooit, en het is nooit af! Mijn RocketYogadocent zei: ‘Teach what you practice, and practice what you teach’.  Ik geniet enorm van lessen, workshops, opleidingen, boeken, podcasts enzovoort. Ik neem het allemaal met veel plezier tot me, om het vervolgens weer te kunnen delen.

Ik zie je graag in de les, neem gerust contact op voor een gratis proefles of een 1 op 1 sessie van een half uur voor een kennismakingsgesprek en intake om te kijken welke les voor jou geschikt is!

photocredit Victor Garcia