Telefoonnummer

0652342794

email

avyshala@avyshala.com

ZOOM lessen/workshops

maandag-dinsdag-zaterdag-zondag

Mijn naam is Angela Sarneel en ik ben gecertificeerd yogadocent in Ashtanga Yoga en Rocket Yoga. Beide yogastijlen zijn zgn. flow stijlen, waarbij de ademhaling en beweging elkaar volgen en versterken.

De  yoga filosofie is veelomvattend en wordt door ieder op zijn eigen wijze ervaren. Zoals ik het ervaar en graag uitdraag, is dat iedereen yoga kan beoefenen en dat we altijd sterker zijn dan we zelf denken.

`Practice, and all is coming Sri. K. Pattabi Jois.`

Yoga heeft voor mij de connectie tussen mijn hoofd en mijn lijf hersteld en ik ben als veertigplusser fitter en sterker dan ik ooit in mijn volwassen leven ben geweest. Door mijn pad te delen met anderen, raakten mensen enthousiast en rolde ik als vanzelf in het lesgeven.  

Ashtanga en Vinyasa yoga stijlen worden vaak geassocieerd worden met strakke leggings en ingewikkelde houdingen waarbij het ‘plaatje’ een grote rol speelt. Met AVY Shala wil ik uitdragen dat deze dynamische yogastijl voor iedereen toegankelijk is en gericht is op lichaam én geest. Het mag uitdagend zijn, maar bovenal leuk!

In mijn lessen zijn alle leeftijden en niveaus vertegenwoordigd, de jongste is 28 en de oudste 66 jaar oud. Iedereen heeft zijn of haar eigen verhaal, specifieke kenmerken en/of behoeften. Wat ik terugkrijg, is dat mensen zich veilig en gezien voelen en dat is mijn doel!

De lessen zijn opgezet volgens vaste series in de Ashtanga Vinyasa (Rocket) yogastijl, waarbij de houdingen en intensiteit aangepast worden aan elk niveau. Mijn overtuiging is dat het beoefenen van (relatief) vaste series, sneller een verdiepende werking hebben op lichaam en geest. Of anders gezegd; de positieve effecten van Yoga worden snel ervaren en dat motiveert om door te gaan. Vaste series geven houvast, zowel fysiek als mentaal. Ik probeer mensen altijd te stimuleren om aan self practice te doen en ik geef ze daar ook graag handvatten voor . Daarnaast vind ik het belangrijk om de bestaande yogasystemen   in ere te houden. Het liefst noem ik mezelf geen yogadocent, omdat ik zelf altijd een leerling wil en zal blijven.

Yoga is een ‘practice for life’. Het eindigt nooit, en het is nooit af! Mijn RocketYogadocent zei: ‘Teach what you practice, and practice what you teach’.  Ik geniet enorm van lessen, workshops, opleidingen, boeken, podcasts enzovoort. Ik neem het allemaal met veel plezier tot me, om het vervolgens weer te kunnen delen.

Ik zie je graag in de les, neem gerust contact op voor een gratis proefles of een 1 op 1 sessie van een half uur voor een kennismakingsgesprek en intake om te kijken welke les voor jou geschikt is!

photocredit Victor Garcia