Telefoonnummer

0652342794

email

avyshala@avyshala.com

ZOOM lessen/workshops

zondag-maandag-dinsdag

‘Alles verandert met tijd’

AVY 30 Minute Yoga

‘Neem de tijd voor jezelf’

Het is makkelijker gezegd dan gedaan, in deze drukke en uitdagende tijd. Ook kun je misschien ervaren dat een uur yoga gewoonweg teveel voor je is. Omdat je niet veel tijd hebt, geblesseerd bent, nog niet zoveel conditie hebt of even niet lekker in je vel zit.

Daarom is er AVY 30 Minute Yoga. Deze online lessen duren 30-40 minuten en zijn toegankelijk voor beginners en gevorderde yogi’s.

AVY 30 Minute YogaLates

Een half uur plezier met energieke yoga en pilates oefeningen. Short&Sweet hard werken, met aan het einde van de les altijd een fijne stretch en eindontspanning.

AVY 30 Minute Core&Relax

Een half uur yoga gericht op kracht en flexibiliteit. Inspanning én ontspanning. Met per les een wisselende focus zoals: core, benen, rug etc.

AVY 30 Minute Stretch&Relax

Dit is jouw half uurtje voor zelfzorg, mobiliteit en ontspanning. Met je camera aan of uit maken we zachte, bewuste bewegingen op jouw eigen ademhalingsritme. In de les hebben we aandacht voor de ademhaling, werken we aan diepte ontspanning en mobiliteit. Aan het einde van de les is er een geleide meditatie en/of eindontspanning.

reserveer