Telefoonnummer

0652342794

email

avyshala@avyshala.com

ZOOM lessen/Yoga Therapy

zondag-maandag-dinsdag-woensdag-vrijdag

‘Yoga is an internal practice. The rest is just a circus.’ Sri K. Pattabhi Jois

Ashtanga Yoga is een yogastijl die is bedacht door Sri K. Pattabhi Jois als een moderne vorm van klassieke Indiase yoga. Hij heeft het systeem ontwikkeld aan de hand van de lessen van zijn leraar Krishnamacharya. De stijl is energiek en synchroniseert de ademhaling met bewegingen. De individuele houdingen (asana’s) zijn verbonden door vloeiende bewegingen (vinyasa’s). bron

AVY Ashtanga Yoga

Intensiteit: laag/medium

Deze les volgt de volgt de opbouw van de Ashtanga Primary Series en je leert veel over de houdingen. De les is zeer geschikt voor beginners en mensen met blessures of beperkingen. Leer alles over de yoga ademhaling, houdingen en vinyasa’s. Ashtanga yoga is de meest toegankelijke vorm van yoga als je een beginner bent. Maar als je jezelf wilt gaan uitdagen kan ik je daar ook prima mee op weg helpen.

Ashtanga Primary LED

intensiteit: medium tot hoog

Tijdens de LED les volgen we de hele serie, zonder houdingen over te slaan. De flow en de ademhaling bepalen het tempo van de les. Er wordt iets minder uitleg gegeven, maar de les is ook als beginner te volgen. Je doet mee met wat je kunt en als je het even niet weet, kijk je even mee. Het wordt steeds leuker, beloofd!

reserveren